Skønhed,

Guide til den rigtige shampoo

Håret er ofte noget af det ved et udseende, som man bemærker mest. Derfor er det vigtigt for mange, at håret både ser sundt og velplejet ud. Her undervurderes shampooens betydning ofte, da mange blot bruger den shampoo, som de altid har brugt, og så fylder håret med alverdens produkter efter badet. Men med den helt rigtige shampoo, til lige præcis den type hår man har, kan man nemt og hurtigt få sit hår til at se velplejet ud.

 

4 forskellige hårtyper

Hvis man har tørt hår, er det vigtigt, at man bruger en shampoo, som er egnet til den type hår. På den måde vil håret få den glans og smidighed, som det mangler på grund af farve, kemikalier eller varmestylingsprodukter. Man ved at man har tørt hår, hvis det er svært at rede ud eller ofte virker flyvsk og elektrisk. En shampoo til tørt hår vil ofte indeholde en masse fugt og proteiner.

 

Det kan også være, at man faktisk synes at håret ser super fugtigt og flot ud, men hovedbunden er irriteret og kløer. Det kan nemlig også skyldes, at man mangler proteiner og fugt i hovedbunden. Man kan dels mærke at man har en tør hovedbund, og ellers kan man se, at håret mangler glans og kommer til at se mat ud. Hvis dette er tilfældet, vil man have gavn af en fugtigvende shampoo.

 

Oplever man derimod, at man har hår der klasker sammen og ser fedtet ud, er det vigtigt, at man får fat i en shampoo, som først og fremmest renser hovedbunden. Det er nemlig i hovedbunden, at fedtet hår opstår.

 

Uanset om man er født med blond hår, får reflekser i eller det er helt farvet, oplever mange, at der opstår gule nuancer og skær i håret. Derfor findes der en shampoo, som er med til at reducere den varme gule farve, og dermed gøre håret koldere at se på, så den lyse farve bevares. Dette er en silvershampoo som både skåner håret og sikrer, at man ikke får gult hår.

 

Her er din mission

Der findes et hav af forskellige hårtyper, som ikke er beskrevet ovenfor. Det vigtigste er, at man finder den shampoo, som opfylder sine egne behov og præferencer bedst. Det handler om, at man forener sig med de hår-komplekser man må have, og derefter gør noget ved det. Det store udvalg af shampoo kan være lidt af en jungle, men når først man har fundet en god shampoo, behøver man ikke skifte den ud i lang tid.

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet