Skønhed,

Derfor skal man bruge hårkur

Mange kvinder hører fra deres frisør, at de bør bruge en hårkur. Ofte tænker disse kvinder, at det bare er noget denne frisør siger, for at sælge en hårkur og få penge i kassen. Dette er dog ikke helt tilfældet, da en hårkur i mange tilfælde, vil være en kæmpe gevinst for stort set alle hårtyper. Det kan nemlig, som et af de eneste produkter, være med til at passe og pleje håret helt inde i kernen. Det vil sige, at kuren går ind og reparerer og fugtgiver håret, når shampooen har åbnet det, og efterfølgende lukkes håret med balsam, så de gode vitaminer bliver i håret.

 

Man kan ødelægge sit hår, hvis man bruger helt forkert shampoo, glatter eller krøller håret meget, får det farvet eller føntørrer det. Dette er ting, som mange kvinder ofte gør i hverdagen, hvorfor det er vigtigt at bruge en hårkur, som kan gå ind og genopbygge håret, så det ser sundt ud igen. Udover det, oplever mange at have spaltende spidser, og det forebygger en hårkur også, så håret ikke kommer til at knække lige så nemt.

 

Hellere en forkert hårkur end ingen hårkur

Det er naturligvis bedre at bruge en forkert hårkur, end slet ikke at bruge en. Hvis man har mange krøller, vil håret ofte virke mere tørt. Derfor har man brug for ekstra fugt, for at håret kan blive plejet ordentligt. Hvis man har fået farvet sit hår, eller på andre måder skadet det, bør man købe en hårkur der giver pleje og med masser proteiner, så det sunde hår kan blive genopbygget. Selvom man ikke oplever sit hår som værende tørt eller skadet, er det stadig en god idé at bruge en hårkur, så man kan forebygge disse skadet.

 

Tips og tricks til at gøre hårkuren til en vane

  • Brug hårkuren, når man er i bad og barberer sig. Det passer med tiden, og man skal ikke bruge længere tid i badet på grund af kuren.
  • Kod hårkuren sammen med yndlingsprogrammet i fjernsynet. Det vil sige, at den faste ugedag, hvor man ved, at der kommer et nyt afsnit at sin favoritserie, skal man have hårkur i.
0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply