Mode,

Find det rigtige ur

Et ur bruges til meget andet end at se, hvad klokken er. For mange er det et nødvendigt tilbehør, som man ikke kan undvære. Det kan være svært at finde ud af, om man skal investere i et af de helt dyre ure, hvilken farve det skal være og hvilket materiale, der passer til ens stil.

 

Farve og materiale

Hvis man vælger et ur med sølvtoner eller i koldt stål, vil man få et klassisk og cool ur, som man nemt kan andre i forhold til farven på skiven. Med en sort skive vil man få et sportsligt udtryk, mens en skive af lyse farver vil gøre uret med feminint. Man kan også gøre uret mere feminint, his man vælger en rem, som på mange måder ligner et armbånd i sin udformning, i stedet for den klassiske lænke, som mange ure har.

 

Er man mere til guldure, vil man få et iøjnefaldende og eksklusivt ur, som dog kan nedtones, hvis man ønsker det. De guldfarvede ure er specielt moderne, hvis de er lidt oversize eller et look, som er meget råt og afslappet.

 

Der er også mulighed for at vælge et ur, som har flere farver. Dette kan variere fra røde toner til blå nuancer, som alle udstråler femininitet og skørhed. Det gælder om at gå efter den farve, som passer bedst til sin hudfarve og garderobe. Det er også en god idé at vælge blødere pastelfarver til nedtoning, eller stærkere farver, hvis man vil have mere fokus på uret.

 

Tips og tricks

  • Overvej hvilken type man er, som person
  • Overvej budgettet
  • Skal det være et velkendt mærke?
  • Størrelse og farve
  • Få professionel vejledning
  • Sammenlign priser
  • Prøv uret

Hvis man overvejer disse syv punkter, vil der være stor chance for, at man finder sig det rette ur.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply