Mode,

2018’s største trends

Det handler om hele tiden at være med på mode, og dermed holde sin garderobe opdateret konstant. De største tendenser skifter ofte fra år til år, og derfor skal man følge med og være omstillingsparat, hvis man vil være med i toppen af dansk mode.

 

6 items der hitter

Mange designere prøver hvert år at forudsige årets mode, og i 2018 har mange altså sat en tyk streg under, hvordan buksedragten skal se ud. Dette onepiece kan bruges uanset anledning. Man kan bruge en buksedragt om man skal på arbejde, gå og hygge derhjemme eller med et par høje sko, hvis man skal til fest.

 

Den næste trend, som mange designere banker fast på årstallet 2018, er tyl, perler, fjer og sten. Det handler i høj grad om, at man gerne må være overdressed – selvom de fleste helst plejer at undgå det. Der findes ikke noget der hedder ’’for meget pynt og glamour’’. Jo mere, jo bedre!

 

De sidste par år, har blomster hittet på diverse catwalks og i forskellige modeblade. Det gør de fortsat. Disse blomster vil i år blive fortolket forskelligt, og det er helt sikkert noget, som man bør eje.

 

Ligesom det smukke blomsterprint, vil modehusene heller ikke give slip på den fede 80’er tendens. Det gælder stadig om at have brede skuldre, skinnende materialer og punkdetaljer såsom sølvfarvede jakker og højttaljede cowboybukser.

 

Noget nyt, som bliver tilføjet dette år, er stærke farver. Man har i år særligt lov til at lege med forskellige farver og sætte farver sammen, som man ikke normalt ville gøre. Det er højeste mode.

 

Til sidst kommer det sukkersøde og yndige frem i pastelfarver, som for alvor må komme frem i 2018. Kombinerer man det med lidt fra herresiden eller noget mere moderne, vil man uden tvivl ligge i toppen af dansk mode.

 

Personlig stil

Når alt kommer til alt, findes der ikke en stil der er bedre, end hvis den er personlig og gennemført. Det slår alle årets modetendenser.

 

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply