Livsstil,

Ingefærshots – hvorfor?

Danskerne drikker ingefærshots som aldrig før. For det første er det smart, det er lettilgængeligt og kan købes mange steder og så er det sundt som bare fanden. Det har nemlig en sundhedsfremmende effekt, som påvirker immunforsvaret og betændelsesstilstande til det bedre. Hvis man er fan af naturmedicin ved man, at ingefær beskrives som intet mindre end et vidundermiddel, og dette har danskerne hørt.

 

I dag er der kommet et væld af forskellige varianter på markedet, og sælges på diverse caféer, tankstationer og supermarkeder rundt omkring i landet. De fås blandt andet med æble, gurkemeje eller gulerødder, som er nogle af de beslægtede rodbruger, med de samme vitaminer og egenskaber. For at opnå en positiv effekt, anbefales det, at man drikker en eller to af disse populære shots om dagen. Der er dog ingen garanti for, at man vil opleve en effekt af ingefæren, fordi sundhed er en mærkelig og meget individuel størrelse.

 

10 grunde til at drikke eller spise ingefær hver dag

  1. Det behandler og lindrer mange former for kvalme
  2. Reducerer ømhed i musklerne og generelle smerter
  3. Har en anti-inflammatorisk virkning på blandt andet slidgigt, som er et større sundhedsproblem
  4. Minimerer hjertesygdomme, fordi ingefær er med til at nedsætte blodsukkeret
  5. Hjælper hvis man har problemer med at fordøje sin mad
  6. Mindske menstruationssmerter markant
  7. Sænker kolesteroltallet
  8. Forbedrer hjernens funktioner
  9. God til bekæmpelse og forebyggelse af infektioner
  10. Gavner den generelle sundhed

 

Hjemmelavet ingefærshots

Ingefærshots kan købes overalt i landet, men hvis man vil spare en masse penge og samtidig sikre sig, at man ikke får unødige tilsætningsstoffer og sukker, kan man nemt lave dem selv. Dette kan gøres ved at koge ingefærroden ind og tilsætte gurkemeje, chili eller lignende. Ellers kan man presse det i en juicepresser sammen med æble, rødbede eller hvad man foretrækker.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply