Livsstil,

Alt om horoskoper

Når man scroller gennem sin nyhedssite, møder man ofte forskellige links, hvor man kan læse sit horoskop for dagen, ugen, måneden, året eller livet. For det mest laver man et horoskop ud fra en personson fødsel, som er et personligt horoskop, der siger noget om personen og det videre liv. Det siges ud fra et kort over, hvordan planeterne i solsystemet står på et givent tidspunkt – set fra jorden. Men i dag kan man også finde horoskoper, som siger noget om forskellige begivenheder, virksomheder, forhold, dyr, familieforhold og alt muligt andet, som også starter et sted.

 

Sådan laves horoskoper

Før i tiden blev horoskoper lavet ved hjælp af en beregning og tegning i hånden. Det handlede om planeternes positioner og hvordan husene bevægede sig rundt i stjernetegnende, hvorefter der kunne regnes i tid og positioner. Det var en udfordring at opstille et horoskop, og det var ikke noget, som man bare lige lærte. Med teknologiens udvikling, kan computere i dag beregne horoskoperne ved hjælp af diverse programmer og websites.

 

Sådan bruges horoskoper

Hvordan man bruger et horoskop, opdeles officielt i to områder – grundtolkningen og prognosen. Grundtolkningen beskrives af personens personlighed, som er de helt grundlæggende træk, og hvordan samværet med andre fungerer – herunder kommunikation, det at elske, relatere, arbejde og lignende. De forskellige livsområder kan også beskrives, og disse præsenteres blandt andet i form af bolig, familieforhold, parforhold, karriere, uddannelse og ressourcer. I oversat betydning kan man se, hvilke knapper personen har at trykke på i sit liv.

 

Prognoserne viser hvordan og hvornår denne person vil blive påvirket i løbet af livet. Dette vil under normale omstændigheder være rimeligt konkret at forudsige, såfremt man har kontakt til en dygtig astrolog.

 

I og med at mennesket er et frit væsen, kan der være nogle ting, som bliver påvirket af det frie valg, og derfor kan være svært at forudsige. Hvis man vil give sit horoskop lov til at udfolde sig, gælder det om at imødekomme livet og tage imod muligheder såvel som udfordringer, i stedet for at ligge hjemme på sofaen hele dagen og begrænse sig.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply