Guides,

De dejlige sommerdrinks

Forår, sommer og varmere himmelstrøg nærmer sig med små skridt. Man ved jo aldrig helt, hvad den danske sommer, har tænkt sig at udsætte os for. Men én ting er sikkert – uanset om solen står på sit højeste og bager os fra en skyfri himmel, eller om regnen banker løs på ruden, gør en lækker sommerdrink det hele en lille tand bedre. Og der findes et væld af lækre sommerdrinks, som alle har mulighed for at lave.

 

4 favoritter

  1. Går man et par år tilbage, vil man se hvordan danskerne for alvor fik smag for den skønne, italienske sommerdrik, Aperol Spritz. Den er top lækker med den mousserende vin og her får man virkelig smagen af sommer.

 

  1. De fleste kender til den klassiske Gin and Tonic, som er manges storfavorit. Hvis man vil gøre denne fantastiske drink lidt mere sommerlig og lidt mere sød, kan man blandt andet tilføje lidt hyldeblomstsaft.

 

  1. Den letteste, og en af de mest sommeragtige drinks man kan lave, må være pink rarbarbie. Her blandt man blot lidt gin i sin hjemmelavet rabarbersaft, og så har man den dejligste sommerdrink, man kan nyde i godt selskab.

 

  1. Der findes heller intet som en Daiquiri cocktail. Den frosne udgave, vil være perfekt til varme sommerdage, og kan laves med forskellige frugter. Den med gode danske jordbær, lime juice, sirup, knust is og rom bliver ikke mere perfekt til en god, dansk sommeraften.

 

Masser is

Den vigtigste er, at den perfekte sommerdrink er frisk i smagen og iskold. Det er en rigtig sommerdrink. Den skal serveres iskold, så den ikke står og bliver lunken af solens varme stråler.

Det man også skal huske er, at det ofte er de drinks, hvor der skal bruges færrest ingredienser, som smager bedst – herunder Gin&Tonic eller Mojito. Det handler om at finde den rette balance mellem alkoholdelen og det, som det skal blandes op med. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser for smagsvarianterne.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply