Decor,

Tips til indretning af soveværelset

Der er ingen tvivl om, at søvn er nødvendigt, og rigeligt af det skal til, for at man kan fungere. Mange nedprioriterer indretningen i soveværelset, selvom det faktisk er et rum, som man befinder sig meget i. Faktisk bruger man normalt en tredjedel af sit liv i soveværelset, hvor man slapper af efter en lang dag, og lader op til en ny dag.

 

Skab mere end bare et soveværelse

De fleste ser lige et afsnit af sin yndlingsserie, laver det sidste arbejde eller læser en god bog i sengen inden sengetid. Derfor er det vigtigt, at man indrette soveværelset som et sted, man kan lide at opholde sig. På den måde kan det også fungere som et ekstra værelse, hvis man trænger til fred og ro, eller hvis resten af familien vil se noget andet i fjernsynet, end man selv lige har lyst til.

 

Nogle foretrækker at soveværelset har en stemning af ro og enkelthed over sig, mens andre gerne vil indrette en hule, som er andet end blot et sted, man sover. Hvis man foretrækker det enkelte, vil rolige og lyse farver, være et oplagt valg sammen med mange puder og enkelte møbler. Hvis man har et stort soveværelse, så kan man indrette det med et skrivebord eller et walk-in closet, så man udnytter pladsen bedst, og nærmest skaber et rum i et rum.

 

Lyset er afgørende

Det første der bør være på plads er en ordentlig sengelampe. Det er hverken rart eller sundt at gå i seng til helt skingrende lys eller vågne tidligt en morgen, og tænde det store lys. Derfor bør man have en sengelampe, hvor man kan dæmpe lyset, og skabe en hyggelig stemning.

Det vigtigste er, at man giver sig selv de bedste forudsætninger for at blive udhvilet, slappe af og vågne op på den bedste måde.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply