Decor,

Guide til den rigtige farve pudder

Mange kvinder og piger bruger pudder til daglig, og har den ofte med i pungen, så man kan blive frisket op, når man trænger. Problemet er blot, at mange ikke ved, hvilken farve man bør vælge, og derfor ofte køber den forkerte farve. Det handler om, at man kender sin egen undertone, når man skal vælge den rigtige farve. Man adskiller disse farveskalaer i to – den kolde og den varme undertone.

 

Sådan gør man

Når man står nede i butikken og skal finde sin rette undertone, er det en god idé at tage et par farver ud på sin hånd, som der potentielt kunne matche til sin egen hudfarve. Derefter tager smører man et af produkterne på kæben med fingeren. Det gør man med alle de farver, som man har fundet. Når man har gjort det, vil man nemt se, hvilken farve der matcher. På den måde bliver det også lettere at finde ud af, om man er lys eller mørk i sin undertone. Man skal også huske altid at se på sin hals og sin brystkasse, da undertonen ses bedst på disse områder.

 

Hvis man egentlig har rigeligt med pudder derhjemme, og blot vil sikre sig, at man vælger den rigtige, når man skal gøre sig klar, kan man nemt finde sin undertone hjemme. Her handler det om, at man skal tage et stykke hvidt papir og holde op mod sin kind i dagslys. Hvis man kan se, at ansigtet ser pink, lilla eller lyst ud sammenlignet med papiret, betyder det, at man har en kolde undertone. Ser huden derimod gul eller olivenfarvet ud i forhold til papiret, har man en varmere undertone.

 

Her er farverne

Når man har fundet ud af, hvilken farve undertone man har, kan man trygt købe pudder ind. Hvis man har fundet frem til, at man har en kold undertone, bør man vælge en svag farve med skær af rosa eller fersken. Finder man derimod ud af, at man har en varm undertone, er det en gylden- eller olivenfarvet pudder, man bør bruge.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply