Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/haircouture.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Vælg den rigtige mascara - HairCouture
Beauty,

Vælg den rigtige mascara

Størstedelen af kvinder og unge piger, bruger mascara til hverdag. Der findes et væld af forskellige typer, som alle har hver sin effekt. Nogle gør vipperne lange, nogle giver mere fylde og andre plejer vipperne. Derfor kan det godt være svært, når man skal finde rundt i alle de forskellige slags, der findes.

 

Pas og plej vipperne

De fleste vil gerne have smukke vipper, men dette kommer i de færreste tilfælde af sig selv. Det handler om, at man skal huske at pleje og passe på dem. Derfor er det vigtigt, at man bruger den rigtige makeup fjerner, så man ikke kommer til at gnubbe for meget på sine vipper. Bruger man vandfast mascara til daglig, er det vigtigt, at man har en makeupfjerner til vandfast mascara.

 

Man kan med fordel også give vipperne luft engang i mellem, og lade være med at fylde mascara på eller bukke dem. Derudover bør man også pleje de små finde hår på kanten af øjenlåget med serum, som er egnet til vipper. Det gør, at man bevarer sine fyldige og lange vipper.

 

Forskellige varianter

Når man har sin plejerutine på plads, gælder det om at finde den mascara, som gør det bedste for en. Hvis man virkelig ønsker sig store bambiøjnene, bør man købe en mascara, som giver volumen. Med den vil man få både fyldige og lækre vipper, som sidder helt tæt og dermed give et dramatisk øjenparti.

 

Hvis man er typen, som ikke er fan af at bruge ret meget krigsmaling i hverdagen, bør man kigge efter en mascara, som blot lige markerer vipperne. Sådan en vil adskille vipperne fra hinanden, som vil give et naturligt look. Der er også mulighed for, at man kan få sine vipper farvet af en professionel eller derhjemme, så man er helt fri for at bruge mascara.

 

Hvis man er meget aktiv og eksempelvis cykler til og fra arbejde hver dag, kan en vandfast mascara være den perfekte løsning. Den kan som regel holde til både sved, tårer eller store regndråber og dermed sikre, at man ikke ligner en våd pandabjørn efter en aktivitet.

 

Der findes også både mascara og serum, som gør vipperne længere, hvis man ønsker det.

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet