Beauty, Skønhed,

Rens dit ansigt hver dag

40 procent af danske kvinder, renser ikke deres hud dagligt. Mange kvinder går ofte ind og bruger rigtig mange penge på en serum, en creme eller en olie, som skal give dem smuk hud, glød og fugt. Men i problemet er faktisk, at mange ikke renser deres hud, hvilken i virkeligheden er det hele grundlæggende og nemmeste skønhedstip, man bør forholde sig til. Så selvom klokken er mange og man er træt, når man kommer i tanke om, at man ikke har fået renset sit make-up af, så bør man altså trodse trætheden og rense sin hud hver dag.

 

Derfor skal man rense sin hud

Huden i ansigtet bliver udsat for alt slags vejr og vind, make-up som ikke er sundt samt alverdens forskellige skønhedsprodukter, man forsøger at forskønne sig med. Alt dette tager huden ind i løbet af dagen, hvorfor den i høj grad trænger til at blive renset og falde lidt til ro om aftenen. Om aftenen fordi det er her og om natten at huden genopbygger og gør sig klare til en ny dag – ligesom resten af kroppen. Hvis man ikke giver huden lov til at få ro, oplever mange at få uren hud. Derudover slider man huden meget, hvis man har make-up på hele tiden, og aldrig renser huden.

 

Det skal bruges

Det anbefales at man renser sin hud to gange om dagen – før og efter make-up eller en lang dag. Man renser huden om morgenen for at fjerne den overskydende natcreme, som man har haft på om natten. På den måde får man en helt ren hud, som man kan komme sin make-up på. Når man er kommet hjem efter en travl dag på arbejde, renser man også huden, men for at den kan få luft. Om aftenen kan det være en god idé at bruge en make-up fjerner, og et renseprodukt som er anbefalet til sin hudtype – tør, fedtet, normal, uren eller sart.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply