Beauty, Skønhed,

Guide til de perfekte øjenvipper

Når man mødet er mennesker, ser man dem ofte direkte i øjnene. Derfor er det vigtigt, at man har et blik der fanger og flotte vipper. For at opnå dette er det vigtigt, at man plejer sine vipper. Når man bruger makeup og makeupfjerner, slider man meget på vipperne, og derfor er det vigtigt, at man opbygger dem igen med en god serum. Det anbefales, at man tager den på om aftenen, når man har fjernet sin mascara, så den kan arbejde natten over. Her er det vigtigt, at man husker at fjerne alt mascara – ellers kan vipperne knække.

 

Buk øjenvipperne

Når man står op om morgenen efter at have sovet med en god serum, og er klar til en ny dag, er det tid til at lægge makeup. Her bør man først sikre sig, at alt den gamle mascara er fjernet, så man har et rent lærred at starte på. Nogle foretrækker at bruge en øjenvippebukker inden man lægger sin mascara, fordi det kan være med til at løfte vipperne og give et mere åbent blik. Foretrækker man at bukke vipperne, skal man passe på med, at man ikke klemmer for hårdt, så de får et unaturligt knæk. Et godt tip er, at man varmer sine vipper lidt op med en føntørrer, før man bukker dem i et minuts tid. Hvis man bukker dem efter man har taget mascara på, kan man risikere, at de knækker.

 

Sådan lægger man sin mascara

Efter man har bukket sine vipper, skal man påføre mascaraen. Det kan være en fordel og give det bedste resultat, hvis man lægger det på med en zig-zag-bevægelse. På den måde undgår man, at vipperne klistrer sammen og klumper. Man bør også skiftevis lægge mascara på hvert øje, så man give optimal fylde – uden klumper.

0no comment

writer

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply