Beauty, Skønhed,

Forkæl dine negle på få minutter

Ligesom resten af kroppen og i høj grad også huden har brug for pleje, har neglende også brug for ekstra pleje, for at undgå de berygtede neglerødder og neglebånd. Det kræver ikke ret meget mere end et par minutter en gang om ugen, for at få velplejede negle.

 

Tips til plejen

Det første man bør gøre, er at fjerne gammel neglelak med acetone. Det kan man gøre ved at gennembløde et par vatrondeller i det og placere en negl på hver, inden man kan gnubbe det resterende lak af. På den måde giver man acetonen lov til at arbejde og dermed opløse lakken, så det er nemt og skånsom at tage af.

 

Det næste i rækken er at massere neglebåndene med en skrubbemaske, så de bliver blødgjort. Dette kan gøres med en skrub til ansigtet også.

 

Neglebåndene vil nu være så bløde, at man forsigtigt kan skubbe dem tilbage med en vatpind, inden man klipper og filer neglene og smører dem ind i olie.

 

Til sidst kan man polere overfladerne, så de får en smuk og fin glans, inden man forkæler sig selv med en lækker håndcreme.

 

Slip for sviende neglerødder

De seneste år er neglelak blevet ekstremt populært, og aldrig har danskerne haft så farvede negle, som nu. Man kan dog putte nok så meget neglelak på, men hvis neglene og neglebåndene ikke er velplejede, vil det ikke se særlig pænt ud. Specielt om vinteren er det vigtigt, at man giver sine negle ekstra omsorg, da kulden er hård ved huden, og derfor er der større risiko for, at man får sprækker og neglerødder. Risikoen for dette kan dog mindskes markant, hvis man sørger for at pleje sine neglebånd med fingerspidser med fugt. Det kan derfor godt betale sig at afsætte et par minutter en gang om ugen eller et par gange om måneden til at forkæle sine negle.

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet