Hair Couture

Om Salonen

 

En innovativ frisørsalon der går hånd i hånd med stil og mode. Vi er et ungt team, der fokuserer på høj kvalitet, både fagligt og i den personlige betjening.
Vi stiler efter at at give dig en eksklusiv og udsøgt salon oplevelse. Via grundig samtale tager vi i Hair Couture udgangspunkt i kundens egne behov og ønsker. Vi supplerer med tips og idéer til, hvad vi synes passer til kundens ansigtsform, livsstil, attitude og type.
Vi tror på, at tæt sparring mellem kunden og den professionelle skaber det bedste slutresultat. Målet er udelukkende at skabe tilfredse og glade kunder. Hos os er kunden altid i centrum, så du trygt lade dig drive væk fra den daglige trummerum og slappe af i vores hænder.
Det er for os et must der sættes god tid af til den enkelte kunde. Vi er overbeviste om det stimulerer den kreative udfoldelse og ender op i et frisørbesøg af høj kvalitet.
Du er altid velkommen til, uforpligtigende, at kigge forbi og få idéer til fornyelse af din frisure samt hjælp til hårpleje, udtryk og styling.